Jankova miljenica razvalila u Supertalentu i direktno prošla u finale

Foto: Nova TV

U DRUGOJ polufinalnoj epizodi Supertalenta novih desetero natjecatelja stalo je na pozornicu i pokušalo izboriti finale. 

Među prve tri najbolje točke su se na kraju našli harmonikašica Vanessa Jakac, sedmogodišnji Niko Žiher i Adna Šestić. Direktno u finale prošla je Adna Šestić, a žiri je morao birati između Nike i Vanesse. Davor i Janko dali su svoj glas Vanessi, Martina je glasala za Niku, a Maja za Vanessu i tako je istarska harmonikašica izborila mjesto u finalu.

Pjevačica Adna Šestić kojoj je Janko stisnuo zlatni gumb nakon što je izvela pjesmu Josipe Lisac ponovno je izvela jednu kultnu pjesmu - Da sam ja netko grupe Indexi i potpuno pomela pozornicu. Njen nevjerojatan glas i nastup oduševili su i publiku i žiri. Tijekom nastupa nekoliko je puta dobila spontani pljesak publike.

"Što si nam napravila! Tvoj vokal... To je vanserijski bilo", uzviknula je Maja. "Ja Adnu danas gledam kao veliku divu. Vrlo vješto manipuliraš nama, što je dobro", rekla je Martina. "Ja ne znam što ti meni svaki put napraviš... Ježim se kad netko divno pjeva, ali tebe drugačije čujem. Smirena si na sceni, a imaš jako puno energije. Ti moraš biti u finalu", rekao je Janko i digao se i zapljeskao.

 Publika je ostala bez daha kad je na pozornicu došao Siniša Pajkić poznatiji kao Biba Struja. On je sve još jednom uspio ostaviti bez riječi svojom otpornošću na struju. Biba Struja je bez žice uspio upaliti sijalicu stavivši je u usta, no pravi je show nastao kad je preko svog tijela uspio zapaliti baklju koju je u rukama držao njegov asistent.

"Mene ste stvarno prepali ovog puta", rekla mu je Maja, dok je Martina rekla da ona smatra da bi trebao pitati ljude za dozvolu prije nego što počne pokazivati svoj talent.

Prije njega nastupili su sedmogodišnji Niko Žiher i 14-godišnja Vanessa Jakac iz Buzeta koji su svojom simpatičnošću još jednom oduševili žiri, a Vanessa i izborila finale.

Šibenčanin Mario Guberina odsvirao je kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića, ali i pokazao novi imidž - obrijao je brkove. "Tko ti je god promijenio izgled, učinio ti je uslugu", rekla mu je Maja.

Svoj je talent pokazao i beatboxer Damir Mašić, ovog puta uz scensku pratnju. "Nastup je bio puno iznad audicijskog. Ovo danas je došlo do razine koju će netko teško nadići", rekla mu je Maja. "Kad dođeš u Zagreb, molim te daj mi jedan sat, ja bih to voljela probati", rekla mu je Martina.

Ivor Dvorčak izazvao je oduševljenje svojim plesnim stilom krump, a posebno ga je nahvalila Martina. "Onaj tko na ovo odmahne rukom je sebi opalio šamarčinu", rekla je.

Plesni i ljubavni par Blanka i Emilien svojim su vrućim nastupom zapalili stage, a stvari su se posebno zahuktale kad je Blanka ostala samo u bodiju. "Davoru je bio i Božić i Nova godina kad si se skinula", rekla joj je Maja. Emilien je prije nastupa priznao da mu je tijekom priprema iskočilo rame, no to ga nije spriječilo u nastupu.

Marin Prpić spojio je tradiciju sa svojim žongliranjem i zabavio publiku nastupom uz Škorinu pjesmu Od Požege do Županje. Međutim, na pozornici se uz njega pojavila i Sarah Seifert što nije oduševilo Martinu i Maju. Dobio je čak i X.

Posljednji na pozornicu izlaze članovi plesna skupina iz Mađarske, Varidance koji plešu slap dance.

Prvih desetero polufinalista prošlog je tjedna probilo led u emisijama uživo te su prvih dvoje finalista – Diego Siqueiro i Iva Augustinović.

Pročitajte više