Preporuke serija: Od afere s američkim predsjednikom do najgorih prijateljica

Foto: Press

SKANDAL – "NISAM SPAVALA S PREDSJEDNIKOM"

Ona je moćnica, spin-doktorica, krizna menadžerica iz ureda Georgea Busha starijeg - Olivia Pope, koju tumači glumica Kerry Washington u jednoj od najboljih političkih drama snimljenih u posljednje vrijeme. Seriju Skandal (Scandal)  možete pratiti, i to svih sedam sezona, samo na Pickbox TV kanalu u sklopu MAXtv-a.

Kerry je za ovu ulogu dobila i svog prvog Emmyja i postala prva Afroamerikanka koja je nominirana za najbolju glumicu u dramskoj seriji u posljednjih 18 godina. Skandal se temelji na istinitoj priči, životu stručnjakinje kriznog menadžmenta Judy Smith koja je nakon odlaska iz Bijele kuće otvorila svoj ured pomažući klijentima u neugodnim i skandaloznim situacijama.

"Moram snimiti seriju o tvome životu!", rečenica je producentice Shonde Rhimes kada je upoznala Judy, a sve ostalo je povijest. Ona je odvratila: "Želim da vaši gledatelji znaju da nisam spavala s predsjednikom", implicirajući na ljubavnu aferu u seriji između Olivije Pope i predsjednika Fitza. "I da u mome uredu u Washingtonu nije bilo pomicanja mrtvih tijela."

Smith je opisana kao najbolja spin-doktorica koja je provela 20 godina popravljajući nemoguće situacije i narušene uglede poznatih političara, a otkad je ova inteligentna serija startala, ima ulogu koproducentice. Ne propustite kompletnu seriju, samo na Pickbox TV kanalu na MAXtv-u od ponedjeljka do petka u 18:30.

OSVETA U ŠTIKLAMA – KADA PRIJATELJICE POSTANU NAJGORI NEPRIJATELJI

Merve, Pelin, Arzu i Oja u srednjoj su školi bile najbolje prijateljice sve dok prve tri nisu osramotile Oju. Naime, na jednom izletu uzele su Ojinu odjeću dok se ona kupala i smjestile joj da izgleda kao da je bila intimna sa svojim profesorom Edipom. Intrigantna priča na kojoj “leži” radnja glamurozne turske serije Osveta u štiklama (Stiletto Vendetta) koju ekskluzivno možete pratiti na Pickbox TV kanalu samo na MAXtv-u, pokazat će kako nekadašnje prijateljice postaju neprijateljice sve dok ne dođe do najgorega – ubojstva.

Glavnu ulogu ginekologinje Oje tumači glumica Gökçe Bahadır koja je o svom angažmanu rekla: "Nakon svih problema Oja se posvetila studiju medicine u želji da postane liječnica jer joj je stalo do drugih ljudi. Iako sama ne može imati djece, odabrala je karijeru ginekologinje kako bi drugim ženama pomagala rađati. To nam puno govori o njezinoj osobnosti."

Glavna negativka i zlica u štiklama je Merve (Aslihan Gürbüz). "Merve je najzlobnija, najmračnija i najopakija među svima njima. Potpuno je luda. Svakodnevno se susrećemo s takvim ljudima, to nam mogu biti šefovi, učitelji, kolege, susjedi... Ja sam ih oduvijek doživljavala prilično komičnima i stoga mi se Merve odmah učinila pomalo smiješnom", rekla je Aslihan o svojoj ulozi.

Saznajte s kojom od žena ćete se vi uspjeti poistovjetiti gledajući Osvetu u štiklama na Pickbox TV kanalu samo na MAXtv-u od ponedjeljka do četvrtka u 20:00.

Pročitajte više