Gledatelji Supertalenta bijesni: "Sram vas bilo. Sprdačina od žirija"

Foto: Nova TV

ODLUKA gledatelja da u finale Supertalenta ide plesač Diego Siqueira te žirija koji je u finalnu emisiju poslao pjevačicu Ivu Augustinović nije dobro prošla kod gledatelja. Sudeći po komentarima, oni bi u finalu najviše voljeli gledati iluzionista Andreja Škedela.

Tako su o odlučivanju između Ive i Andreja pisali:

"Tužno je što je osoba za koju postoji druga vrsta natjecanja, poput Zvijezda, prošla u finale, a iluzionist koji je osvojio sve gledatelje i koji se prijavio na pravi show nije uspio."

"Ma dajte, molim vas, jel' ovo realno? Ja obožavam pjevanje, ali po kojoj logici je ona bila bolja? Trećinu pjesme se skoro derala!"

"Mislim da bi mu bilo bolje da se prijavio na britanski supertalent jer tamo bi cijenili njegov talent, a ne u Hrvatskoj di je žiriju talent samo pjevanje i plesanje."

"Nemam ništa protiv nje, ali stvarno nije u redu jer ima još barem 10 pjevača u polufinalu, a samo jedan kvalitetan iluzionist i ne dopustiti mu da završi u finalu. Razočarenje kao i ovaj šou... Stavite svih 10 pjevača automatski u finale i to je to."

"Sram vas bilo!!!! Ako Andrej nije zaslužio finale, ne znam tko je. Sprdačina od žirija."

"Nema šanse da je ovo istina...iluzionist je samo na facu daleko više lajkova dobio... tako da ne vjerujem u točnost glasova... drugi dvoje mu ne mogu biti konkurencija, daleko je iznad njih."

Nije im se svidjelo ni to što je prvi finalist Brazilac Diego.

"Ovo je katastrofa, nije zasluženo ni najmanje, izbacili mađioničara da bi u Supertalentu gledali pjevanje i plesanje, razočarana."

"Diego je jako simpa dečko i ima talent, ali ipak bih radije gledala iluzionista."

"Ovaj naš narod ni mozga ni uva nema, a žiri također. Jedini Bilman normalan."

Javili su se i "pravi Hrvati" kojima smetaju stranci na Supertalentu:

"Kako je moguće da u Hrvatskoj najviše telefonskih glasova dobije ili osvoji Brazilac koji izvodi svoj 'talent' na brazilsku muziku? Kako je moguće da netko tko niti ne zna pričati hrvatski osvoji najviše glasova? Isti talent koji on ima, imaju i pomoćni plesači koji su s njim plesali, da li su onda i oni supertalenti? Ova parada stranih državljana na Hrvatskoj televiziji je jednostavno negledljiva!"

"Hoće li biti u finalu koji kandidat iz Hrvatske?"

Pročitajte više