FOTO Zavirite u luksuznu Čarobnu kolibu u kojoj su godinama uživali Todorići

Foto: Press

PRIJE nekoliko godina Iva Todorić zaljubila se u luksuznu Čarobnu kolibu u Gorskom kotaru te ju je kupila od tadašnjih vlasnika. Oni su je iznajmljivali, a nakon što je prešla u vlasništvo Todorića postala je zatvorena za javnost.

Tako je u raskoši kolibe, poznate i pod imenom Magus Tabernus, uživala samo obitelj Todorić. Koliba se nalazi u mjestu Hlevci, a u njoj nema čega nema.

"Kuća u prizemlju ima bajkovitu kuhinjicu s peći na drva, perilicu suđa, hladnjak, perilicu rublja te sve kuhinjske potrepštine. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om i tušom, prostranim dnevnim boravkom s kaminom, televiziju te terasom s vanjskim kaminom. Na galeriji se nalaze 2 spavaće sobe iz kojih se pruža zapanjujući pogled na ljepote Gorskog kotara te kupaonica s wc-om i kadom. Na galeriji se također nalazi dnevni boravak s biljarom, tv, Play Station te internet. Na raspolaganju su Vam vanjski bazen s mogućnosti grijanja uz nadoplatu te samostojeća finska sauna", stajalo je u opisu kolibe.

Kuća je smještena na mirnom djelu, s okućnicom od 7000 metara kvadratnih.

Pročitajte više