Kolindina dizajnerica napala Daliju: "Nečije trepavice ne bi trebale biti tema"

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Hina

DIZAJNERICA Aleksandra Dojčinović prokomentirala je izjavu bivše predsjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa i novopečene političarke Dalije Orešković koja je kritizirala predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, Orešković je Kolindin rad ocijenila nulom i rekla da predsjednici nešto "magli pogled na stvarno stanje u državi u smislu kako građani žive".

"Ne znam je li to zbog umjetnih trepavica ili je potkapacitirana", dodala je Orešković u emisiji Nedjeljom u 2.

"Mislim da to ne bi trebala biti tema, nečije trepavice ne bi trebale biti tema", rekla je Dojčinović u emisiji Pressing N1 televizije.

Inače, Kolinda je velika ljubiteljica kreacija Aleksandre Dojčinović pa je se nerijetko može vidjeti u njenim haljinama. Jedna od takvih prilika bila je inauguracija Aleksandra Vučića.

"Kao i bilo koja druga poslovna žena, predsjednica se oblači s obzirom na prilike. Žena je stalno na putu, mora imati određene dužine haljine, ne smiju se gužvati... Pitam se koji je položaj žene u društvu ako se konstantno raspravlja o modnom izričaju", ističe Dojčinović.

"Kad obuče moju haljinu, onda super", zaključila je o Kolindinom stilu.

Na pitanje imponira li joj što Kolinda nosi njene haljine, odgovorila je: "Imponira mi svaka žena koja uđe u moj dućan."

"Cijela scena kupuje kod mene"

Nije željela odgovoriti koja političarka je dobro odjevena.

"Cijela scena kupuje kod mene odjeću. Sad da izdvojim jedan prst, a drugi ne, to bi bilo strašno. Prati me glas da sam jako šutljiva, zbog toga te žene i vole doći kod mene", rekla je.

Nije previše govorila ni o istupu zastupnice Ivane Ninčević Lesandrić, koja je otvorila pitanje kiretaža bez anestezije u hrvatskim bolnicama.

"Mislim da je to strašno, kada žena izgubi dijete. Ja sebi ne bih dopustila ulaziti duboko u tu temu kao netko tko nije roditelj. Mogu suosjećati, ali ne mogu shvatiti kakav je to gubitak", rekla je.

Pročitajte više