Lejla Filipović iznenadila golišavom fotkom u grudnjaku: "Volim cice"

Foto: Instagram

LEJLA FILIPOVIĆ na Instagramu uglavnom dijeli obiteljske fotografije pa su se njezini pratitelji nemalo iznenadili kad su vidjeli fotografiju na kojoj su u prvom planu njezine grudi.

Međutim, Lejla je imala odličan razlog za objavu golišave fotografije u grudnjaku.

"Hvala Mija Dropuljić što si pokrenula ovu akciju osviještavanja žena u prevenciji protiv raka dojke. I hvala ti što si podijelila svoje iskustvo sa nama. Nemojte da nam njeno iskustvo, a ni iskustvo mnogih žena, osobito mladih djevojaka bude još samo jedan tekst koji ćete pročitati i zaboraviti. Naručite se na ultrazvuk već sutra.
Djelujte preventivno da sutra ne bi bilo prekasno. Stavite i vi na svoj profil #volimcice i budite dio ove lijepe priče. DA BUDEMO UVIJEK KORAK ISPRED", napisala je Lejla.

Brojne Hrvatice posljednjih dana dijele fotografije svog dekoltea. Naime, listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, a ovom kampanjom želi se potaknuti mlađe žene da ne odgađaju preglede. Akciju je pokrenula Mija Dropuljić, kojoj je kad je imala 22 godine pronađen veliki tumor na lijevoj dojci, koji se odmah morao operirati. 

 

Pročitajte više