Scholes: I da Messi dođe u ovaj United, mučio bi se

FOTO: EPA

PAUL SCHOLES ponovno je bio oštar u komentaru o svom bivšem klubu, Manchester Unitedu. Ovoga puta predmet rasprave bio je Alexis Sanchez, Čileanac koji je protekle zime stigao na Old Trafford kao najplaćeniji klupski igrač.

Mora se priznati da je Sanchez daleko ispod očekivane forme otkako se pridružio Manchester Unitedu, a zapravo, navijači tog kluba još ga nisu vidjeli u pravom svijetlu. Podsjetimo, United je Čileanca doveo prvenstvno zbog želje da se u utrci za njega pobijedi mrski gradski rival Manchester City i Pep Guardiola, a tek onda zbog njegovih nogometnih kvaliteta.

Vidi se to i na terenu s obzirom na to da ga Jose Mourinho nikako ne uspijeva uklopiti u svoj sustav. S time se slaže i Paul Scholes koji smatra da je Sanchezov transfer u United veliki promašaj.

"Znam da Alexis ima neke kvalitete i da je bio dobar igrač, ali nikada ga nisam vidio kao igrača Manchester Uniteda. Malo je sebičan, netko tko voli ponekad igrati samo za sebe. Nisam mislio da je igrač koji nam je potreban, posebno ne za takav novac. Ne znam kako ćemo ga se riješiti sada kada toliko zarađuje, taj potpis mi se činio samo da ne ode u Manchester City."

Legenda kluba kaže da nije Čileanac jedini koji treba vremena za adaptaciju na ovu momčad.

"Imam osjećaj da svi igrači koji dođu u United se muče. I da dođe Lionel Messi, čini mi se da bi se on također mučio u ovoj momčadi."

Pročitajte više