BBC-jev voditelj skoro prasnuo u smijeh tijekom vijesti o porodu Pippe Middleton

Screenshot: BBC

VODITELJ na BBC-ju Simon McCoy još je jednom pokazao da možda nije najbolja osoba za čitanje vijesti o uzbudljivim ili manje uzbudljivim događajima u kraljevskoj obitelji.

Voditelja koji se već jednom jedna suzdržavao od smijeha kad se radilo o trudnoći Kate Middleton, sad je ponovno skoro prasnuo u smijeh u eteru dok je čitao vijest o porodu njene sestre Pippe.

"Manje od 24 sata od zadnjih vijesti o bebi, stižu nove. Pippa Middleton, naravno Kateina sestra, na svijet je donijela bebu", izgovarao je McCoy lagano se smijući.

"Piše ovdje", zaigrano se cerekao. "Na svijet donijela bebu", ponovio je nakon čega su on i suvoditeljica zamalo prasnuli u smijeh.

"Aleluja", uzviknula je njegova suvoditeljica, a McCoy je nastavio. "Pippa Middleton, sestra Kate Middleton i Williamova šogorica, rodila je. Čestitke Pippi i Jamesu na rođenju djeteta, više o tome kasnije", rekao je McCoy.

Isti voditelj nasmijao je svijet i u listopadu kad je izgovarao vijest o trećoj trudnoći Kate Middleton. "Upravo stiglo iz Kensingtonske palače, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su potvrdili da bi u travnju trebali dobiti bebu", rekao je tad McCoy i nastavio: "Imajući na umu da su u rujnu potvrdili da je trudna, a da se tad nagađalo da je dva ili tri mjeseca trudna, ne znam kolika je ovo vijest. Uglavnom, travanj, Kate će roditi, oslobodite raspored jer to ću ja napraviti", našalio se tad.

Pročitajte više