Trump razljutio Amerikance onim što je napravio Melaniji ispred Bijele kuće

Screenshot/Foto: YouTube/Guliver Image/Getty Images

DONALD TRUMP još je jednom pokazao koliko kavalirskih kvaliteta ima dok je s Melanijom napuštao Bijelu kuću i po kiši hodao prema helikopteru kojim su se kasnije zaputili prema Floridi.

Predsjednički par imao je samo jedan kišobran, koji je u rukama držao Trump. Međutim, čim je ugledao novinare, Trump je zastao kako bi se obratio kamerama, a Melaniju je ostavio da stoji na kiši bez kišobrana.

Embed from Getty ImagesEmbed from Getty Images

I tako dok je on razgovarao s novinarima držeći kišobran iznad svoje glave, Melanija je stajala sa strane i kisnula.

Nakon toga nastavili su prema helikopteru držeći se za ruke, no ekipa na društvenim mrežama odmah je uočila Trumpov ne pretjerano kavalirski potez.

"Način na koji drži kišobran govori puno o osobi", "Podijelio je kišobran sa ženom na nanosekundu", "Trump kišobranom štiti samo sebe, ipak je njegova frizura najvažnija", bili su samo neki od komentara.

Prije nekoliko dana Melania je dala intervju za ABC News u kojemu je odgovorila i na najneugodnija pitanja poput onih o muževim navodnim aferama te o tome kako stvari stoje u njihovom braku. 

"Nažalost živimo u vremenu kada se tračevi brzo šire i najbolje prodaju novine. Ljudi vole nagađati i čitati o našem odnosu i braku, ali tu je sve u najboljem redu", rekla je tad Melania. Novinar ju je otvoreno pitao voli li svog supruga, na što je ona odgovorila potvrdno.

Pročitajte više