"Bio sam na masovnim orgijama, te prizore i mirise neću nikada zaboraviti"

Instagram

NOVINAR Richard Innes prije deset godina prisustvovao je orgijama, a taj doživljaj nikad neće zaboraviti. Svoje je iskustvo opisao za britanski Mirror. Innes je bio na vrućem londonskom swingerskom partyju koji je bio namijenjen samo lijepim i mršavim parovima i slobodnim ženama ispod 40 godina. Solo muškarci, kaže, nisu bili dobrodošli.

Novinar je svoju ispovijest započeo eksplicitnim opisima scena koje je zatekao na ulasku - nasred kluba bila su dva golema kreveta na kojem su se svi seksali sa svima, a na podu su muškarci oralno zadovoljavali žene, a žene muškarce.

Novinar je na orgije stigao s kolegicom iz redakcije, a upad su platili oko 400 kuna. Budući da muškarci sami nisu dobrodošli, kao par su uspjeli dobiti upad, a budući da su izgledali prilično atraktivno - nije bilo problema da ih pozovu. Na orgijama su bila 93 para i 14 solo žena. Ipak, Richarda i njegovu kolegicu nitko nije prisiljavao da se pridruže akciji pa su mogli samo gledati.

Tijekom večeri su upoznali  Jessicu i dečka Davida iz Ipswicha. Dok joj dečko radi u vojsci, Jessica smije spavati s drugim muškarcima koliko god želi. Tu večer je spavala s petoricom, a dečko ju je samo gledao jer ga to jako pali. David im je objasnio da se akcija započinje tako da sjednete u kut kreveta i pričekate dok netko željan akcije ne dođe do vas.

Od ekipe koju su upoznali te noći doznali su mnogo toga - orgije ne idu uvijek po planu, a tu ponekad bude i ljubomore, histerije i suza.

Novinar zaključuje da nikad neće zaboraviti prizor masovnih orgija, a pogotovo vonj.

Pročitajte više