Meghan Markle pokazala zaobljeni trbuščić u uskoj bijeloj haljini

Foto: Getty Images

KENSINGTONSKA palača je jučer ujutro objavila da će Meghan Markle i princ Harry postati roditelji, a nekoliko sati prije, njih dvoje sletjeli su u Sidney koji je bio prva postaja na njihovoj turneji po Australiji.

Kasnije popodne istog dana, nakon što je sretna vijest već obišla svijet, Meghan nam je pružila i prvi pogled na svoj rastući trudnički trbuh koji je do jučer vješto skrivala pomoću raznoraznih stilskih trikova.

Za svoj prvi službeni izlazak nakon objave trudnoće, odabrala je usku bijelu haljinu australske dizajnerica Karen Gee u kojoj se jasno nazirao njen zaobljeni trbuščić.

Na nogama je nosila laskave nude salonke koje su savršeno upotpunile njen elegantni look, a za ovu posebnu priliku posudila je i jedan komad nakita od Harryjeve mame, pokojne princeze Diane.

Riječ je o dijamantnim naušnicama u obliku leptira koje je Lady Di nosila tijekom kraljevske turneje u Kanadi, u svibnju 1986. godine, piše Harper's Bazaar. 

Ovo nije prvi put da je Meghan nosila neki Dianin komad nakita. Na dan svog vjenčanja, točnije na svadbenom prijemu, nosila je prsten s akvamarinom koji je također nekoć pripadao Harryjevoj majci i kojeg se možete prisjetiti OVDJE.