Blogerica šokirala transformacijom tijela iako je smršavjela samo dva kilograma

Foto: Instagram

PRIJE dvije godine blogerica Arielle Lorre imala je osjećaj da više ne kontrolira vlastito tijelo. Zbog nezdravog pristupa prehrani počela je osjećati brojne tegobe poput hormonalne neravnoteže i lošije probave.

Odabrala je popularan program Bikini Body Guide i na kraju pokazala zavidan rezultat. 

''Tjelesna aktivnost pomogla mi je da promijenim i način ishrane. Morala sam jesti kako bih imala snage za treniranje. Ništa se nije dogodilo preko noći'', izjavila je Lorre za PopSugar.

Naime, polako je uvodila kardio vježbe u svoju rutinu i trudila se izdržati svih 28 minuta treninga. Potom je počela prakticirati i vježbe u kojima se oslanja na težinu vlastitog tijela. Nakon godinu dana primijetila je razliku, iako je brojka na vagi ostala nepromijenjena.

Tri mjeseca pratila je unos makronutrijenata i počela shvaćati važnost kontroliranja veličine porcija. Njen cilj bio je dnevno unijeti 1800 kalorija kroz 40 posto ugljikohidrata, 30 posto proteina i 30 posto zdravih masti.

Sada nije toliko stroga, a zbog problema sa želucem izbjegava grah, lan i šećer.

Kaže kako dan počinje kavom s mlijekom od konoplje nakon čega jede jaja, zeleno povrće i pureću šunku. 

Za ručak voli tortilju s tunom i povrćem, dok joj je omiljen izbor za večeru losos uz povrće. Vježba pilates, a nakon dvije godine smršavjela je tek dva kilograma.

''Najveće pobjede uopće nemaju veze s brojkom na vagi. Sve je u glavi. Posložila sam kako ću se odnositi prema vlastitom tijelu, bila strpljiva i uvidjela da mršavljenje nije utrkivanje'', zaključila je.

Pročitajte više