Evo kako je Mel Gibson smršavio 14 kilograma u samo osam tjedana

Foto: EPA-EFE, Instagram

TIJELO kakvim se mogao pohvaliti u filmu ''Mad Max'' posljednjih je godina bilo nedostižno za slavnog holivudskog glumca Mela Gibsona. 62-godišnji filmski veteran priznao je kako je odustao od svakodnevne zdrave rutine koju je prakticirao, a to je imalo posljedice za njegov izgled. 

Ipak, sve se promijenilo ranije ove godine kada je ušao u restoran u Sydneyju gdje je slučajno sjeo za stol do savjetnice za zdrav život Sam Jackson.

''Večerali smo, sjedio je za stolom do nas i započeli smo razgovor jer je bio sam. Rekao je da se ne može riješiti trbuščića pa sam mu ponudila da ga nadzirem i vodim osam tjedana'', prisjetila se Jackson.

Odlučila je naučiti ga kako da se ispravno hrani, a on je to objeručke prihvatio i za tri dana je krenuo s programom mršavljenja.

''Napisala sam mu plan prehrane i tjelovježbe. Razgovarali smo 30 do 50 puta u danu i razmjenjivali poruke zbog vremenske zone u kojoj se nalazi, a nekoliko puta tjedno smo obavljali i videopozive'', dodala je.

U videu koji je snimio s ovom savjetnicom, Gibson je otkrio kako je brzo počeo primjećivati rezultate.

''Odjeća mi je pristajala, nisam više osjećao bol u leđima, spavao sam bolje'', rekao je Gibson i dodao kako je zapravo jeo češće, ali je birao kvalitetnije namirnice.

Ubrzo je bio mršaviji 14 kilograma, a struk je stanjio za 27 centimetara.

Ukratko, Gibson je jeo svaka tri sata i imao ukupno pet obroka dnevno. U jednom tipičnom danu za doručak bi jeo omlet s rajčicama i paprikom, za užinu proteinski shake, a ručak se sastojao od piletine sa šparogama, graškom i batatom. Potom je ponovno posezao za proteinskim shakeom, dok je večerao losos uz jedan manji pečeni krumpir i povrtnu salatu.

Pročitajte više