Imaš pravo na slatko, i to bez grižnje savjesti

Press

TKO KAŽE da ne smiješ jesti slatko? I kad paziš na zdravu prehranu i kad održavaš liniju, itekako možeš pristati na slatke zalogaje. Uz nove Dolcela slastice, ti će zalogaji biti još i draži, a ti ćeš uživati u svakom slatkom zalogaju.

Od Browniesa do Muffina

Sigurno ima dana kad do svojih slatkih užitaka želiš na brz i jednostavan način, bez previše pripreme. Od danas možeš puno lakše uživati u ukusnim, sočnim kolačima za koje se ne moraš odreći svog vremena, a ni zdrave prehrane. Zagrizi u omiljenu teksturu čokoladnih Browniesa ili počasti društvo Mini Muffinima s chia sjemenkama. I obavezno ih napravi više. Tko god ih zagrize, bez grižnje savjesti tražit će još. 

Zasladi pa se osladi

Nova generacija Dolcela mješavina za kolače ima se čime pohvaliti. U sebi sadrži samo najkvalitetnija, cjelovita brašna zobi i pira te hranjivu quinou. Svaki Muffin i Brownie na tvom stolu imat će samo stotinjak kalorija, zato slobodno po želji odmjeri svoju dozu slatkoće. Smeđi šećer, med, agavin sirup… Što god odabereš, izvrsno će se umiješati i dodatno obogatiti tvoju čokoladnu ili voćnu rapsodiju okusa.

Brzo ispeci, sporo uživaj

Obožavaš li čokoladu, još ćeš više obožavati bogat, slojevit i pun okus Browniesa. Ako su ti chia sjemenke srcu drage, uživat ćeš u našim Mini Muffinima i Mramornom kolaču sa čokoladnim preljevom. Uz njih možeš odabrati i Kolač okusa Pina colade. Uz kratke i slatke upute, sve ove slastice pripremaju se u tren oka.

Uz Dolcela mješavine za kolače slastice se pripremaju brzo i u svim prilikama. U pauzi na poslu, netom prije što gosti pokucaju na vrata, a najbrže, vjeruj na riječ, kad te uhvati želja za slatkim. Uvijek im možeš dodati svježe voće ili naribanu čokoladu, a jednako su slasni i vrući i hladni. Kad poželiš nešto slasno, sjeti se - uz Dolcela slastice imaš pravo na slatko!

Pročitajte više