Tifon i brzi automobili - savršen spoj

Press

BRZE luksuzne jurilice i upečatljive limuzine privlačili su poglede brojnih znatiželjnika ove nedjelje na Tifonovom prodajnom mjestu na Slavonskoj aveniji u Zagrebu. Bio je to "Cars & Coffee", ekskluzivni automobilistički događaj, poznat u svijetu, koji se ove godine prvi puta organizirao u Hrvatskoj. 

Radi se o vodećem brandu za organizaciju automobilističkih susreta, jedinstvenom projektu čiji počeci datiraju od 2006. godine, najprije u SAD-u odakle se proširio i postao globalni fenomen. Od Los Angelesa i Chicaga preko legendarnog Route 66 slijedili su New York, Čile, Australija, Novi Zeland, Oman, Saudijska Arabija, a međunarodna mreža se i dalje širi, iz godine u godinu, pogotovo u Europi. 

Nezaobilazni spoj vrhunskih automobila i vrhunskog goriva naveo je Tifon da se uključi kao partner za premijerno okupljanje "Cars & Coffee" u Hrvatskoj.

"Kao opće prihvatljiv premium brand, Tifon kupcima pruža goriva najbolje kvalitete, a vlasnici super automobila naši su redoviti kupci. Drago nam je što možemo poduprijeti ovaj događaj posebno jer se u sklopu njega impresivni automobili izlažu široj javnosti. Nama je ovo s druge strane prilika da podsjetimo potrošače kako Tifonova EVO goriva sadrže najmodernije aditive koji pomažu rad i produljuju životni vijek motora. To je važno svakom vlasniku automobila, a ljubitelji visokih oktana i vrijednih super automobila mogu odabrati i naš premium eurodizel i eurosuper sa 100+ oktana s kojima će sigurno ostvariti najbolje performanse ", istaknuo je Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona pozdravljajući svoje goste.

Tifonova postaja Zagreb istok na kojoj su svoje automobile ove nedjelje kvalitetnim gorivom punili sudionici prvog hrvatskog "Cars & Coffee" događaja uz Fresh corner i Evo goriva nudi i EVO LPG auto-plin, automatsku autopraonicu i sve to kroz 24-satno radno vrijeme.

Pročitajte više