Perišić i Brozović bolji od Pjace u talijanskom klasiku

Foto: Getty Images / Guliver Image

U PRVOJ utakmici 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je kao domaćin pobijedio Fiorentinu s 2:1 (1:0).

Inter je poveo u završnici prvog poluvremena kada je Icardi (45-11 m) iskoristio kazneni udarac nakon što je Victor Hugo nespretno igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

Fiorentina je poravnala početkom nastavka kada je udarac Chiese (53) s više od 20 metara na putu prema vratima pogodio braniča domaćih Škriniara, promijenio smjer i prevario Handanovića.

Ipak, Inter je do prve ovosezonske domaće pobjede u Serie A stigao preko D'Ambrosija (77) nakon odlične kombinacije s Icardijem.

Marcelo Brozović odigrao je čitavu utakmicu za Inter, Ivan Perišić je u pobjedi Nerazzurra sudjelovao do 88. minute, dok je Marko Pjaca nastupio za Fiorentinu od 55. minute.

Inter se ovom pobjedom bodovno izjednačio s Fiorentinom, oba sastava imaju po 10 bodova kao i Sassuolo, a ispred njih su samo Juventus s 15 i Napoli s 12 bodova.  

U srijedu će igrati Udinese - Lazio, Roma - Frosinone, Atalanta - Torino, Cagliari - Sampdoria, Genoa - Chievo, Juventus - Bologna i Napoli - Parma, dok su u četvrtak na programu dvoboji SPAL - Sassuolo i Empoli - Milan.

 

Pročitajte više