Bizarna analiza braka Serene Williams: "Njen muž glumi da je voli"

Foto: Instagram

OSNIVAČ Reddita Alexis Ohanian ne skriva da je ludo zaljubljen u svoju ženu Serenu Williams. Dok kod većine pratitelja slavnog para na Instagramu njegove romantične geste izazivaju oduševljenje, novinarka Slatea Heather Schwedel analizirala ih je tako da su Serenini obožavatelji pobjesnili. Recimo samo da Heather nikako nije romantičarka.

"U cjelini je to što obitelj Williams-Ohanian objavljuje na društvenim mrežama slatko, no čini se kao obična šarada koja zahtijeva puno truda", napisala je.

Sereninim obožavateljima to nije najbolje sjelo.

"Da, napokon imamo tamnoputu ženu koju njen partner obožava", napisao je jedan, dok je drugi dodao: "Koji urednik je objavio ovu glupost".

Među Ohanianovim gestama koje Heather smatra šaradom je golemi billboard "Najbolja mama na svijetu" koji je dao napraviti kad se ona odlučila vratiti tenisu. Također, ne vjeruje da ju je odveo u Veneciju samo zato što joj se jela talijanska hrana.

"Iako su ti njegovi potezi objektivno romantični, izgledaju kao da su dio romantične komedije i izgledaju kao predstava, kao da je Ohanian predobar da bi bio istinit. Zašto bi uključivao cijeli svijet u svoje romantične geste osim ako ne žudi za pohvalama da je najbolji muž", dodala je.

Heather je na Twitteru pojasnila kontekst članka.

"On je bio dio različitih analiza veza između slavnih osoba. Neke kritike koje sam dobila su korisne i uvjerljive, a neke nisu", napisala je i time izazvala novi val kritika.

"Ništa od onog što si ti napisala nije poticalo kritičko promišljanje, već je bilo ciljano blaćenje. Ne treba ti cijeli članak da pokažeš da si ljubomorna i da ti smeta kad crnkinje dobivaju ljubav i pažnju" napisala joj je jedna žena.
 

Pročitajte više