Manekenka gola skočila sa šestog kata hotela: "Šef me htio silovati"

Foto: Instagram

RUSKA 23-godišnja manekenka Ekaterina Stetsyuk, koja je skočila sa šestog kata hotela u Dubaiju, navodno bježeći od silovatelja, opisala je što se događalo netom prije toga.

Ekaterina tvrdi da je u Dubai došla iz Irkutska u Sibiru, a ubrzo nakon toga ju je šef, Pakistanac koji je vlasnik agencije za modele, pokušao silovati u hotelskoj sobi. Pritom joj je prijetio nožem, ispriča je Ekaterina u televizijskom programu "On Air Live". Prozvani šef je pak medijima rekao da se Ekaterina pokušala ubiti.

Kako je ispričala, šef ju je pozvao tijekom radnog vremena u hotel u kojem živi, a vrlo brzo je shvatila zašto.

"Počeo me seksualno uznemiravati, dodirivao mi je koljena. Maknula sam mu ruku sa sebe, a on je pobjesnio. Shvatila sam da moram otići što prije pa sam pobjegla u hodnik. Zgrabio me za kosu i odvukao u sobu, primio nož i pritisnuo me uza zid, gušeći me", opisivala je tijekom intervjua.

Nakon toga tražio je da se skine, što je i učinila.

"Jako sam se bojala, ali ne toliko da će me silovati, koliko da će me ubiti", rekla je.

Tad je odlučila gola skočiti kroz prozor, a preživjela je samo zato što je pala na tendu.

Završila je u bolnici, a tvrdi da joj je ugrađena pločica od titana u kralježnicu kako bi mogla hodati. U takvom je stanju uhićena.

"Policija me izvukla iz bolničkog kreveta, doslovno sam tad mogla micati samo prste i vrat. Smjestili su me u kolica, uzeli mi mobitel i bacili me u zatvor", rekla je, dodavši da su je optužili da je nasrnula nožem na muškarca i ozlijedila ga.

"To je muslimanska zemlja u kojoj je zakon na strani muškarca", rekla je.

Nakon tri mjeseca provedena u zatvoru vraćena je u Rusiju, a njen šef je deportiran u Pakistan. On u zatvoru nije bio.

Ekaterina tvrdi da je naučila svoju lekciju, svjesna je da je pogriješila kad je prihvatila posao u Dubaiju i kaže da je imala sreću što je iz svega izvukla živu glavu.

Pročitajte više