Lažne bradavice su "in": Bizaran trend iz devedesetih vratio se u modu

U MORU nosivih i široj publici privlačnih trendova uvijek postoje neki koje jednostavno ne razumijemo. 

Iako smo mislili da će ovaj bizaran dodatak ostati duboko zakopan u devedesetima, čini se kako je nagli povratak mode iz tog desetljeća dovukao i njega. Riječ je umjetnim bradavicama, odnosno naljepnicama s našivenim špicastim perlama koje igraju ulogu bradavica. 

 

Ovaj trend je pokrenut zbog oboljelih od karcinoma dojke, što je vrlo plemenita namjera i jasna svrha, no oboljele žene ovaj dodatak koriste u najmanjem postotku. 

Lažne bradavice popularne su bile i u devedesetima, a najviše ih pamtimo iz popularne serije "Prijatelji", koje smo se nedavno prisjetili jer je napunila 24 godine od prvog emitiranja. Jennifer Aniston bila je glavna pobornica ovog trenda pa smo kroz svih deset sezona, koliko broji ova serija, mogli vidjeti njene lažne bradavice kako se naziru ispod majice.

Američka tvrtka Just Nips specijalizirana je za proizvodnju upravo lažnih bradavica, a postoje u čak dvije veličine simboličnih naziva: hladno i smrzavajuće. 

Osnivačica brenda Molly Borman istaknula je kako uz ovaj proizvod stižu i upute za samopregled dojki kako bi se proširila svijest raka dojke, što je u svakom slučaju pozitivna stvar. 

No, samopregled možete napraviti i bez investiranja u lažne bradavice, a ako vam se ipak sviđa ovaj neobičan trend, Just Nips dostavlja i na naše prostore pa su vam lažne bradavice dostupne kao i ostatku svijeta.