U Zadru bakljama napadnuti Srbi, pojavila se i snimka

SINOĆ oko 22:15 sati, na parkiralištu u Ulici Put Gazića u Zadru, nepoznate su osobe prišle dvojici muškarca u dobi od 30 godina te su ih najprije verbalno napale, da bi potom jedna nepoznata muška osoba i fizički napala 30-godišnjaka koji nije ozlijeđen, objavila je policija.

Policija je objavila da je zbog napada uhićen jedan 18-godišnjak, a za ostalim napadačima se i dalje traga.

Tom prilikom su također zapalili dvije baklje te ih bacili u pravcu oštećenih, nakon čega su se udaljili.

Napadnuti radnici iz Srbije, jedan od uhićenih pripadnik Tornada

Kako piše Zadarski.hr, riječ je o radnicima iz Srbije. Uhićene su dvije osobe, a jedna od njih je pripadnik navijačke skupine Tornado.

Kao što se vidi na snimci, radnici su htjeli ući u zgradu u kojoj su imali smještaj kad su ih s leđa zaskočila dvojica muškaraca. Počeli su ih udarati nogama, a jedan od napadača je zapalio baklju. Nakon nekoliko trenutaka napadači su pobjegli, a baklju bacili prema radnicima. Baklja se odbila od zgrade i otkotrljala pod automobil Škoda karlovačkih registracijskih oznaka parkiran ispred zgrade.  

Malo je nedostajalo da baklja zapali vozilo, no to se na sreću nije dogodilo.

Incident u Put Gazića jako je uznemirio stanovnike kvarta i obližnjeg hostela iz kojeg je nakon događaja otišlo četvero gostiju šokiranih vandalskim napadom na dvojicu radnika i prestrašenih za osobnu sigurnost. 

Incident je uhvaćen i kamerama, pogledajte snimku koju je objavio portal Zadarski.hr.

Pročitajte više