Natjecateljica realityja Beara Gryllsa šokirala izgledom nakon sudjelovanja

Foto: Instagram

MONTANA BROWN, jedna od natjecateljica ekstremnog reality showa Beara Gryllsa, Celebrity Island with Bear Grylls, pokazala je kako njezino tijelo izgleda nakon sudjelovanja u showu preživljavanja.

"Bilo je zadovoljstvo biti u tom showu. To je bilo definitivno najteže iskustvo u mom životu, ali mi je drago što sam bila tamo s nevjerojatnom grupom ljudi. Za sve vas koji su bili kao: 'Fuj, izgledaš tako mršavo...' Prije nekoliko mjeseci... To je bilo zato što mi je trbuh bio pun priljepaka... I izdržala sam pola puta (ne tri dana, hvala vam). Hvala svima koji su sudjelovali sa mnom u ovome, uvijek ćete mi biti posebni jer ste se toliko brinuli o meni", napisala je Brown uz fotografiju na kojoj se vidi da je izgubila na težini.

Njezin izgled šokirao je pratitelje na Instagramu, a bilo je i onih koji su je optužili da se ne bi trebala tako fotografirati jer šalje krivu poruku o izgledu mladim djevojkama. Drugi su stali u njenu obranu. "Ona ne promovira izgladnjivanje, sudjelovala je u emisiji gdje praktički gladuju cijelo vrijeme", branili su je.

Inače, show je počeo s prikazivanjem sredinom rujna, a deset britanskih celebrityja na otoku Beara Gryllsa provelo je četiri tjedna. Montana se proslavila sudjelovanjem u realityju Love Island.

 

Pročitajte više