Ryan Gosling je zgodan i kada se obuče kao tipični djed

Foto: Getty Images

VJERUJEMO da će se mnoge od vas složiti da je glumac Ryan Gosling pravi frajer.

Osim što ima savršeno tijelo, uvijek djeluje samouvjereno te opušteno i kul, pa čak i kada nosi odjeću koju vjerojatno nikada ne biste opisali tim riječima, točnije pleteni prsluk.

Odjevni komad koji smo navikli viđati na djedovima, zgodni glumac obukao je za predstavljanje svojeg novog filma First Man u španjolskom gradu San Sebastianu. Pleteni prsluk s uzorkom crnih i žutih rombova iskombinirao je s odijelom u kraljevskoplavoj nijansi i crnim lakiranim cipelama te je svemu dodao i zlatni lančić s medaljonom.

A iako djeluje zastarjelo, glumčeva kombinacija je, zapravo, potpuno u skladu s trendovima jer smo kombinacije pletenih prsluka s odijelima imali priliku vidjeti i na posljednjim modnim revijama brojnih dizajnerskih kuća, od Calvina Kleina do Marnija.

Ryanu ovo nije prvi put da nas je uspio oboriti s nogu u tipičnom izdanju jednog djeda. Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji također je nosio pleteni prsluk s prepoznatljivim logom brenda Lacoste koji je tada uklopio u nešto ležernije izdanje s bijelom majicom i trapericama.

 

Embed from Getty Images

Što vi mislite? Je li i vama glumac zgodan u ovom izdanju?