Rihannina nova make-up kolekcija vraća u modu još jedan trend iz devedesetih

Foto: Instagram

RIHANNIN ultra uspješan brend Fenty Beauty jedan je od onih brendova koji slušaju javnost i odgovaraju na potrebe tržišta. Nakon što je dobila naklonost kupaca izbacivši 40 nijansi tekućeg pudera, Rihanna je nastavila istom uzlaznom putanjom. 

Uz proizvode za lice, palete sjenila za oči i šljokičasto ulje za tijelo, Fenty Beauty iz mjeseca u mjesec proširuje i svoju ponudu ruževa za usne. Osim klasičnih ruževa u sticku, Rihanna je prošle godine predstavila i tekući mat ruž crvene boje u nijansi Uncensored koji je ubrzo postao omiljeni crveni ruž make-up ljubiteljica diljem svijeta. 

Prije nekoliko dana došao je red i na još dvije nove nijanse tekućeg ruža. Ovoga puta riječ je o smeđim ruževima hladnijeg podtona koji odgovaraju svim bojama kože, a koji nas neodoljivo podsjećaju na beauty trendove iz devedesetih u kojima su smeđe usne bile pravi hit. 

 

Prva, tamnija nijansa nosi naziv Unveil i radi se o potpuno smeđoj boji, dok svjetlija nijansa Uncuffed sadrži primjesu ružičaste što joj daje dozu topline i nježnosti.

Fenty Beauty proizvodi dostupni su za narudžbu i u Hrvatskoj.