Blake Lively na reviju došla u četiri sloja odjeće pa skinula tri

Foto: Splash

GLUMICA Blake Lively napokon je prestala nositi samo odijela.

U proteklih mjesec dana nanizala ih je desetak kako bi promovirala svoj novi film A Simple Favour pa je bilo pravo osvježenje vidjeti je u nečem drugom na Tjednu mode u Parizu.

Blake je na reviju modne kuće Dior došla odjevena kao hodajuća reklama za luksuzni talijanski brend jer je od glave do pete nosila njihove komade, i to u četiri sloja.

Ovo joj nije prvi put da je podigla slojeviti trend na novi level; prije otprilike mjesec dana prošetala je u dva sakoa, a zanimljivo je da ispod njih nije obukla ni majicu ni grudnjak.

Sada je iskombinirala zagasitozelenu dugačku jaknu, pleteni kardigan, metalik suknju i haljinu od tila pa se tijekom revije nije prestala skidati.

Tako nam je pružila odličan pogled na svaki od slojeva od kojih nam je najzanimljivija bila njena mrežasta suknja koju je nosila preko donjeg dijela haljine.

A tek kada je ostala samo u romantičnoj haljini od tila, primijetili smo da ispod nje ima i nude topić kojim je prekrila dekolte, no nije se skinula u njega pa ga nećemo brojati kao dodatni sloj.