Lana Jurčević je u New Yorku upoznala slavnu Victorijinu anđelicu

Foto: Instagram

LANA Jurčević mislima je još u New Yorku.

Pjevačica je u Velikoj Jabuci bila prije desetak dana na prestižnom Tjednu mode gdje je pratila revije poznatih dizajnerskih kuća i družila se sa svjetski poznatim modnim influencericama Camilom Coelho i Aimee Song.

A sada je na svojem Instagramu otkrila i da je za vrijeme svog posjeta New Yorku upoznala i slavnu Victoria's Secret anđelicu Adrianu Limu.

"Sjećam se da sam k’o klinka bila zaljubljena u Adrianu Limu i evo, na kraju sjedim i pričam s njom kao da smo u školu zajedno išle. Uhvatila sam se na snimkama nekim da je još malo zaljubljenosti ipak ostalo u mojim očima", napisala je Lana ispod galerije fotki i snimki na kojima se druži s prekrasnom Brazilkom.

Adriana na fotki nosi prekrasni bisernobijeli kombinezon s dubokim dekolteom i napuhanim rukavima te srebrne sandale s platformom, dok je Lana od glave do pete odjevena u crno i nosi dugačku majicu te visoke čizme od vinila.

Inače, 37-godišnja manekenka Victorijina je anđelica od 1999. godine te ima jedan od najdužih staževa u modnoj kući. Majka je dvoje djece koje je dobila dok je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem od kojeg se rastala 2016. godine, a zadnjih godinu dana je u vezi s turskim new age guruom Metinom Harom.