Vanja Modrić zablistala na FIFA Awards, a imala je žestoku konkurenciju

Foto: Gulliver Image/Getty Images

U LONDONU je održana svečana dodjela FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine. Nogometaši su na crveni tepih poveli i svoje bolje polovice koje su se za tu priliku posebno uredile. 

Naš Luka Modrić poveo je suprugu Vanju, kao i djecu Ivana i Emu. Lijepa supruga kapetana naše reprezentacije zablistala je u svečanoj crnoj haljini i s jednostavnom frizurom. Maleni Ivano je, kao i tata, došao u elegantnom crnom odijelu, a njegova je sestrica ozbiljno pozirala u slatkoj crveno-bijeloj haljinici. 

Luka je na crvenom tepihu bio nasmijan i opušten. 

"Jako puno bi mi značila ova nagrada. Ja sam sretan što sam uopće u izboru. Tko god osvoji, osvojit će zasluženo. Nadam se da ću dobiti, ali ako i ne dobijem, što sad", rekao je novinarima uoči dodjele. 

Ni druge žene nogometaša nisu zaostajale za našom Vanjom. 

Pilar Rubio, djevojka Lukinog kolege iz Real Madrida, Sergija Ramosa, odjenula je kratku haljinu sa šljokicama i pokazala noge. Lijepa Pilar je inače španjolska novinarka i televizijska voditeljica, a ona i Ramos u vezi su od 2012. i zajedno imaju troje djece. 

Marcelo i njegova supruga Clarisse Alves također su poveli svoja dva sina Enza i Liama koji su pozirali u tamnim odijelima i bijelim tenisicama. Njihova majka je za ovu priliku izabrala prilično zatvorenu kombinaciju topa i suknje, kojom je pokazala samo malo kože na trbuhu. 

Marcelo i Clarisse upoznali su se još u tinejdžerskim danima kad se nogometaš družio s njenim bratom i od tada su nerazdvojni. 

Američki nogometaš Clint Dempsey pojavio se s lijepom suprugom Bethany koja je odjenula crvenu haljinu s visokim prorezom, a također je otkrila i jedno rame. 

Bethany i Clint su se upoznali na fakultetu i proveli godinu dana u vezi prije nego što su se 2006. vjenčali. Iako se to na njenoj savršenoj liniji ne vidi, imaju četvero zajedničke djece. 

Joana Sanz, manekenka i supruga nogometaša Danija Alvesa, pokazala je najviše kože odjenuvši kratku i prozirnu haljinu koja je malo toga prepuštala mašti. Dani si je također dao modnog oduška pa se umjesto klasičnog odijela odlučio za sako s pernatim detaljima, dok je na nogama imao cipele s ukrasom.

Joana i Dani su dugogodišnju vezu prošle godine okrunili brakom. 

Bivši engleski reprezentativac David Seaman u supruga Frankie Poultney pozirali su u klasičnoj crno-bijeloj kombinaciji. On je nosio elegantno odijelo, a ona se odlučila za jednostavnu bijelu haljinu. 

Svečanu ceremoniju dodjele otvorio je legendarni glumac Patrick Stewart, a od njega su ulogu domaćina preuzeli Idris Elba i Anne-Laure Bonnet. Za glazbu je bio zadužen Noel Gallagher. 

 

Pročitajte više