"Sram me što sam Srbin, vraćam putovnicu!" Partizanov golman nakon spornog gola

REMIJEM je završio beogradski derbi, Partizan - Zvezda 1:1 u devetom prvenstvenom kolu. Nakon meča najviše se priča o golu gostiju.

> VIDEO Zvezda se kod Partizana spasila fantomskim golom

Zvezda je izjednačila u 73. minuti prilično dvojbenim golom Richmonda Bokyjea, koji je dobrim udarcem glavom loptu poslao pod prečku Partizanovog gola. Isprva se činilo da ju je od tamo još boljom paradom izvadio golman Vladimir Stojković. 

Sudac Danilo Grujić pokazao je na korner, ali je nakon konzultacija s pomoćnikom pokazao na centar i Zvezdi priznao gol. 

Tim zgoditkom, za koji ni nakon pregledavanja usporene snimke nije jasno je li postignut ili ne, odnosno je li lopta cijelim obujmom prešla gol-crtu, postavljen je konačan rezultat.

Partizanovci, naravno, tvrde da gola nije bilo, ogorčeni što im je tako oduzeta pobjeda na domaćem terenu u derbiju i prilika da najvećem rivalu uzmu prvo mjesto na tablici. 

Stojković, koji smatra da su mu ukradene velika pobjeda i obrana nakon meča je bio ogorčen:

"Prvi put u životu me sramota što sam Srbin, što je netko upropastio ovako lijep nogometni događaj. Odreći ću se sutra srpskog pasoša, vidjet ćete! Ne mogu se kontrolirati, ovo je sramotno!" ispalio je golman Partizana i nastavio:

"Ne možeš ovo svirati na derbiju! Moraš biti siguran 300 posto, ali ovo nije bio gol, kunem vam se. Sudac nije mogao vidjeti loptu od mene. Svaka čast igračima Zvezde na borbenosti, ali ovo... Prvi put me je sramota što sam član ove države."

Pročitajte više