"Najbolji posao": Internet je poludio za djedicom koji drijema s mačkama u azilu

Foto: Facebook

POSLJEDNJIH tjedan dana na društvenim ste mrežama vjerojatno vidjeli fotografiju starijeg gospodina koji drijema okružen mačkama, uz statuse i naslove da je riječ o čovjeku koji ima najbolji posao na svijetu.

Nije trebalo dugo da internet otkrije njegov identitet. On je Terry Laurmen, 75-godišnji učitelj španjolskog u mirovini, koji nema ni mobitel niti kompjuter, no postao je viralni hit.

Terry je lani postao redoviti volonter u skloništu za kućne ljubimce u gradu Green Bay na jezeru Michigan.

"Sve mačke ga poznaju, kad dođe u sklonište one trče prema njemu jer ima posebnu četku i poslastice za njih. Obožavaju ga, poslože se po njemu i maze se", rekla je vlasnica skloništa Elizabeth Feldhausen za BBC.

Kad se umori od četkanja, Terry odluči odspavati na kauču, što se očito odgovara i mačkama jer se stisnu uz njega i odrijemaju.

Nakon što su ih drugi volonteri fotografirali i fotku objavili na Facebooku, ona je podijeljena 23.000 puta, a dobila je čak 41.000 lajkova. Nasreću, Terryjeva slava je skloništu donijela samo dobro. Donacije se slijevaju, a Feldhausen kaže da će ih iskoristiti za popravak stare zgrade i izgradnju prostora za karantenu.

Pročitajte više