"Koliko ste glupi da ste to kupili": Badić koji košta 2400 kuna ne može u bazen

Foto: Instagram/Press

KORISNIKE društvenih mreža neugodno je iznenadio Guccijev kupaći kostim čija je cijena 380 dolara (oko 2400 kuna) s kojim ne smijete ući u bazen.

Badić se prodaje na online stranicama robne kuće Selfridges. Među uputama za "Kupaći kostim sa šljokicama i Guccijevim logom" stoji da ga potencijalni vlasnici ne smiju nositi u bazenu. Umjesto toga, trebali bi ga nositi kao top koji neće stvarati nabore kad ga uguraju u hlače.

"Guccijev kreativni direktor Alessandro Michele je čovjek s idejom, no uz toliku povijest Guccija kako odoljeti da se ne inspirirate nekim prijašnjim favoritima. Ovaj kupaći kostim ima stari Guccijev logo, šljokice i lagano izblijedjeli izgled kako bi podsjećao na stare modele. Nosite ga uz suknje, traperice i sve s visokim strukom", piše na stranici.

Napravljen je od najlona i elastana, a kako tkanine nisu otporne na kemikalije koje se koriste u bazenima, savjetuje se da ne riskirate.

"S obzirom na prirodu tih materijala, ne preporučuje se da kostim dođe u dodir s klorom", stoji na Guccijevoj stranici.

"Očito je da su ljudi postali plitki", našalio se netko na Twitteru na račun činjenice da badić ne može u vodi.

"Gucci savjetuje da se s ovim kupaćim kostimom ne kupate. I on je sad rasprodan. Koliko ste glupi da to kupujete", zapitao se drugi.

Pročitajte više