Lana Jurčević u New Yorku se družila sa svjetski poznatim modnim influencericama

Foto: Instagram

PJEVAČICI Lani Jurčević još nisu slegli dojmovi s ovogodišnjeg Tjedna mode u New Yorku.

Od tada su prošla već dva tjedna, a Lana nas je na svojem Instagramu već počastila i nizom fotki s prestižnog modnog događaja koji se u međuvremenu preselio u London, pa zatim u Milano.

 

 

 

No Lana je sada objavila još jednu fotku s Tjedna mode na kojoj pozira s dvije svjetski poznate modne influencerice, čija su vam lica sigurno poznata ako imate Instagram.

 

Riječ je o Aimee Song i Camili Coelho koje je Lana u opisu fotke nazvala "megababes" te je u nastavku otkrila kolika joj je čast bila družiti se s njima.

"Jedne od onih žena koje su zavladale YouTubeom, Instagramom i napravile carstvo od svojih slika, videa, blogova, vlogova. Koliko god ljudi, pogotovo kod nas, umanjuju influencere, blogere kao zanimanje... Borba za lajkove, sponzore, followere, preglede, nije ništa drugačije nego bilo koji drugi projekt ili posao koji teži uspjehu, a iza svakog uspjeha - uvijek stoji veliki rad, koliko god to izgledalo sve divno, bajno, jednostavno i banalno u njihovom slučaju ili slučaju većine javnih osoba. Osjetila sam i ja to 100x na svojoj koži, a u drugoj sam ‘branši’. Došla su neka nova vremena :) Odavno, samo su tek sad neki to počeli shvaćati", napisala je Lana.

Aimee je najpoznatija po svojem blogu Song of Style koji je pokrenula prije 10 godina, kada su blogovi bili i najpopularniji, a danas na svoje Instagramu broji gotovo 5 milijuna sljedbenika te je rado viđeno lice na svim velikim modnim događanjima.

 

 

 

Prelijepa Brazilka s američkom adresom Camila Coelho broji još više sljedbenika na Instagramu, točnije njih 7,4 milijuna, a blogersku, odnosno vlogersku karijeru započela je 2010. godine objavljujući modne i beauty videouratke na YouTubeu.