Kim Kardashian objavila fotku iz vremena kada joj je uzor bila Drew Barrymore

Foto: Splash, Instagram

KIM Kardashian je, baš kao i mnoge od vas, nekoć bila velika obožavateljica glumice Drew Barrymore.

Ona joj je čak jedno vrijeme bila i beauty uzor, što je sada otkrila fotkom iz prošlosti koju je objavila na svojem Instagramu i na kojoj ima istu frizuru kao Drew u devedesetima.

"Osmi razred. Drew Barrymore mi je tada bila sve", napisala je Kardashianka ispod fotke na kojoj ima kratku bob frizuru s dva pramena preko lica te ukosnicu sa žutim cvijetom. 

Vidite li sličnost? A da je još uvijek velika obožavateljica glumice otkrila je i kada joj je poslala besplatnu bočicu svojeg parfema u obliku emotikona.

Čini se da se Kiminim obožavateljima jako svidjelo kako je Kim izgledala u osmom razredu jer su je u komentarima obasuli komplimentima na račun njenog izgleda.

"Wow, osmi razred. Izgledaš puno starije", "Da sam barem ja tako izgledala u osmom razredu", neki su od komentara oduševljenih obožavatelja. 

Slične reakcije fanova izazvala je i fotografija iz njenog sedmog razreda koju je na Instagramu objavila nekoliko dana ranije i na kojoj pozira u maminom sakou.

Čini se da je Kim jedna od rijetkih koji nemaju razloga za skrivanje svojih fotografija iz prošlosti jer je, očito, oduvijek izgledala sjajno.