Ekipa se sprda s influencericom u luksuznoj business klasi, vidite li zašto?

Foto: Instagram

TRAVEL blogeri često pretjeruju u pokušajima prezentacije svog glamuroznog života na društvenim mrežama, a upravo to se dogodilo djevojci pod imenom Harimao Lee iz Hong Konga.

Ova mlada influencerica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj uživa u biznis klasi aviona. Osim što je pijuckala šampanjac na 9000 metara, prekrila se dekom i upalila lampice koje je iz nekog razloga ponijela na let između Hong Konga i Rima.

"Bila je to duga mračna noć. Promatranje zvijezda jedna je od stvari koje sam mogla raditi u svojoj kabini", napisala je djevojka koju prati 130.000 ljudi.

Dok je njoj to savršen prizor, njenim pratiteljima nije baš jasno koja je njena poanta.

"Koji k...? Tko normalan nosi lampice u avion", napisao je jedan.

"Promatranje zvijezda izvan aviona ili u njemu", dodao je drugi.

"Ovo je glupost, nitko ovako ne putuje", napao ju je treći, dok je četvrti dodao: "Zanima me koliko vremena i truda je potratila za ovu fotografiju, umjesto da je jednostavno objavila jednu na kojoj gleda kroz prozor".

Drugi su primijetili da je Harimao pogrešno okrenuta u svojoj kabini, no uvjereni su da bi u suprotnom slika izgledala loše. Neki su je branili i pohvalili za trud koji ulaže u svoje fotke, a bilo je i onih koji su primijetili da malo prečesto fotke ukrašava lampicama.

Pročitajte više