Monstrumi su ostavili izgladnjelu kujicu s 10 štenaca

Dallas DogRRR - Rescue.Rehab.Reform

KUJICA Melody je završila u skloništu sa svojih deset štenaca. Nitko ne može sa sigurnošću reći kakav je život imala prije, no prema svemu sudeći ne baš lijep.

Iako je kujica bila prilično izgladnjela i mršava, ona se jako dobro brinula za svoje štence, da budu maksimalno zdravi i siti. U skloništu za životinje u Dallasu se svima slomilo srce kada su ugledali ovu obitelj.

Kujica je pokazala da ima jaku želju za životom. Kada othrani štence, njen život ostaje u nadi da će se netko javiti za nju i pružiti joj obitelj.

Naime, Melody je pit bulica i samim time je njeno udomljenje teže. Volonteri iz skloništa su se potrudili da je ne zadesi tužna priča i nesretan kraj i sklonili su je na privremeni smještaj gdje se vrlo brzo oporavila i pokazala svima koliko je uistinu divan i drag pas.

Ova priča je samo jedna u nizu, nažalost puno kujica sa štencima završi ostavljeno i često ne dobiju drugu priliku.

Hrvatska je puna takvih priča, stoga pomozite koliko možete životinjama u nevolji. Ako i samo podijelite nečiju priču, omogućili ste im dodatnu šansu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više