Pogledajte kako u stvarnosti izgleda žena koja glumi u hororu The Nun

Instagram

HOROR The Nun opisuju kao najstrašniji film ikad, a lik redovnice tjera strah u kosti od početka godine kada se pojavio trailer za film. Redovnicu glumi američka glumica Bonnie Aarons, kojoj na početku karijere nitko nije predviđao velike uloge. Zbog specifičnog izgleda i nepravilnog profila Aarons nije imala sreće s dobivanjem uloga, a karijeru je jedno vrijeme pokušala izgraditi i izvan Hollywooda.

Bonnie Aarons na Instagramu ima 68 tisuća fanova, ali rijetko objavljuje selfieje iz privatnog života. Ipak, na Instagramu ima dovoljno fotki da svi obožavatelji horora vide kako izgleda u stvarnom životu.

 

Bonnie nije igrala samo u hororcima. Glumila je u prvom i drugom dijelu Princezinih dnevnika i to barunicu Joy von Troken.

Aarons zbog uloge u filmu The Nun mnogi nazivaju novom ikonom horora, a ona sama priznaje da privatno obožava tu vrstu filma jer ispušta strah što je čini sretnom.

Horor The Nun je stigao u hrvatska kina početkom ovog mjeseca, a jezive časne sestre su nekoliko dana prije premijere plašile Zagrepčane po mraku.

Pročitajte više