Princ Harry posjetiteljima u palači dobacio nešto o Kraljici što ih je nasmijalo

Foto: Guliver Image/Getty Images

U NOVOM dokumentarcu o britanskoj kraljevskoj obitelji, koji će pratiti kako izgleda njihov život iza kamera, princ Harry je izjavio da se još uvijek uspaničari kad sretne kraljicu Elizabetu u palači.

Tijekom snimanja dokumentarca Harry se obratio skupini ugostitelja koji su s Kariba došli na poduku u palaču kako bi, u sklopu programa koji je utemeljila kraljevska obitelj, prošli poduku o gostoprimstvu, organiziranju evenata i sličnom.

"Vi ste više u Buckinghamskoj palači nego što sam ja ikad bio, a tek ste tu dva tjedna. Jeste li već naletjeli na Kraljicu? Ako slučajno naletite na nju na hodniku, nemojte paničariti. Znam da hoćete. Svi se uspaničarimo", našalio se Harry s njima.

Claudine Jeffrey je jedna od osam članova skupine kojoj se Harry obratio, a koja prolazi šestotjednu obuku u palači. Nakon Harryjeve fore je izjavila da je "veoma zabavno raditi u palači" te da je "svaki dan nova avantura", piše Telegraph.

Dokumentarac ''Queen of the World'' bit će prikazan u dva dijela, a u sklopu njega bit će prikazane i neke snimke iz privatne kolekcije kraljevske obitelji. Prvi dio bit će prikazan 25. rujna.

Pročitajte više