Ovaj pas je bio u očajnom stanju. Sada je prekrasan i traži obitelj

Helping Animals

FLYNN je jedan od pasa iz projekta kastracije u Čakovcu kojega nisu htjeli nazad. On je pronašao svoj privremeni dom kod Antonia i Nine koji se već brinu za 15 pasa.

Kada su ga preuzeli bio je u očajnom stanju, prepun ozljeda, proćelav i izuzetno mršav. Izgledao je kao hodajući kostur, no njegovo srce je bilo spremno za borbu i novu priliku.

Flynn se potpuno oporavio, a koliko je sada prekrasan, uvjerite se sami. On je pravo razigrano štene od svega 10 mjeseci. Pun je energije i obožava šetati što nije niti čudno s obzirom na to da je do nedavno trpio bol i jedva se kretao.

Uredan je u kući i naučen je na suživot s drugim psima, a na mačke ne reagira. Ima ovčarsku narav i jako se veže za čovjeka. Ovaj divan mladi pas je prošao tužne i ruže dane, no tim danima je došao kraj i sada je vrijeme da on pronađe svoju obitelj koja će ga voljeti i paziti.

Kao i svaki pas u tipu ovčara i Flynn traži novog vlasnika koji je aktivan i spreman na igru. Ako mislite da možete pomoći Flynnu ili mu pružiti dom, javite se na Facebook profil od Nine ili Antonia.

Ako mu ne možete pomoći na ovaj način, podijelite njegovu priču i pomozite da što više ljudi vidi u kakvog se divnog psa transformirao. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više