Slomljeno srce, beznađe i umor od života - sve to piše u tužnim očima ovog psa

Screenshot

OVAJ siroti pas je dane provodio u azilu, slomljenog srca, bez nade i ranjen. Nije imao pojma da mu se ipak smiješi sreća. Nije primjećivao ljude koji su ga dolazili često gledati.

Vjerojatno je previše ljudi samo prošlo pokraj njega pa se prestao nadati. Nije ni lajao niti cvilio, samo je u tišini preživljavao dane. Njegovu tugu i suze mogli ste samo osjetiti i vidjeti u pretužnim očima.

Ime mu je Arkin i spasila ga je organizacija Howl of a Dog koja ga je odmah odvela veterinaru gdje mu je pružena potrebna medicinska pomoć.

Uz sve tuge ovoga svijeta, nitko u prihvatilištu se nije pobrinuo da mu stavi zaštitu od buha koje su ga doslovno živog izjedale. Medicinske kupke pomogle su da se ova njuška riješi parazita i sve nakupljene prljavštine po njegovom izmučenom tijelu.

Arkinova tuga je polagano počela blijediti i svi zajedno su odlučili da je krajnje vrijeme da počne novi život, život kakav svaki pas zaslužuje. I dalje se nalazi na skrbi Howl of a Dog, no postao je drugi pas, sretan pas koji uživa u svakom danom trenutku.

Više ne čeka u kutu svoj obrok, više nema tugu u očima... Ovaj pas sada ima široki osmijeh i veseli repić. Da ova njuška stvarno započne novi život, potreban mu je pravi dom, dom koji će biti samo njegov i ljude s kojima će biti obitelj.

Uz divne ljude oko sebe, on je postao jedna poslušna, prijateljski nastrojena i vesela njuška. Njemu se vratila vjera u ljude i to je ona divna vrlina svih pasa. Bezuvjetna ljubav i vjera.

U Hrvatskoj postoje razna skloništa i udruge, posjetite ih, pomozite vratiti osmijeh i vjeru u ljude nekom sirotom napuštenom psu - osjećaj je neprocjenjiv.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom clanku vezanom uz kucne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više