Dikan objavio staru snimku Dolores Lambaše: "Sreća njegova pa me nije bilo"

Press

JOSIP Radeljak Dikan s pokojnom Dolores Lambaša je nekoliko godina bio u vezi. Iako joj nije otišao ni na sprovod, Dikan je poslije njezine smrti tvrdio da su se rastali civilizirano, a pokojne glumice se povremeno sjeti na svom Facebook profilu.

Ovih dana je očito mislio na Dolores, pa je sa svojim frendovima na Facebooku podijelio isječak iz dokumentarnog filma "Naslovnica" koji je pratio buran život Dolores Lambaše. Dikan kaže da je tek sada vidio isječak u kojemu Dolores razgovara sa Stojanom Matavuljem koji je vozio automobil u kojemu je poginula 2013. godine.

Film "Naslovnica" je izašao godinu dana nakon smrti Dolores Lambaše, a izgleda da ga Dikan nikada nije ni pogledao.

Dikan tvrdi da je Matavulj zlostavljao Dolores te da je bio zaljubljen u nju. Dolores je, pak, nazvao nestabilnom i nesigurnom osobom koja je ipak bila dobra.

"Ovo do sada nikada nisam vidio ... a sada slučajno ....
Dali ste ikada vidjeli ovakvo UBITAĆNO, zlonamjerno zlostavljajnje i mobing nekolegjalnog glumčića Stojka ! - a prema već po prirodi nestabilnoj i nesigurnoj, u svakom slućaju dobroj djevojci....??
A svi znate kako se je dramatično završila ova svirepa rabota u totalnom pijanstvu, zaljubljenog mamlaza...!!
Sreća njegova velika što mene ovom gadljivom prilikom u garderobi sapunice, tada nije bilo ... !!", napisao je Dikan na svom Fejsu.

 

Pročitajte više