Balkanskog repera napali jer se hvali lovom, on im poručio: "Radite i zaradite"

BALKANSKI reper Buba Corelli digao je živce svojim pratiteljima objavom na Instagramu. Prema uzoru na strane kolege, 28-godišnjak pravim imenom Amar Hodžić objavio je fotku na kojoj se navodno hvali parfemom, no pored njega se nalaze Guccijev novčanik i poveći snop novčanica koji započinje onom od 200 eura.

Njegova objava ubrzo je izazvala niz kritika iziritiranih korisnika društvenih mreža koji su ga nazvali "bahatim" i "seljačinom".

Čini se da su mu time pokvarili dan na bazenu, jer se upravo odande javio da im kaže nekoliko stvari.

"Evo jedna porukica za one koji bi me 'razapeli' zbog para koje sam okačio na Story. Ja se nisam rodio u bogatoj porodici, ja sam se rodio u siromašnoj porodici i maltene smo nekad imali jedva kruha za jesti. Svatko tko poznaje mene i Jalu te prati naš rad zna da je bila borba doći do ovog gdje smo sad. Kačim pare kako bih motivirao vas da uradite isto što smo mi uradili. Mi smo zaradili ove pare, prolili smo i znoj i krv za ovo i svatko tko bi me razapeo nek mi se kurca napuši", poručio je.

No tu nije završio. Na izlasku iz bazena snimio je još jedan story.

"Umjesto da me razapinjete bolje idite raditi nešto danas, zaradite neke pare i okačite ih na Story s ponosom jer ste to vi sami zaradili, nije vam ih nitko dao", zaključio je.

Pročitajte više