Piše: G.Ba. | 22.07.2018. 19:01

Takvog ga se ne vidi često: Britanci oduševljeni novom fotkom malog princa Georgea

PREMDA su prigode u kojima mladoga britanskog princa Georgea javnost može vidjeti nasmijanog prilično rijetke, na ovogodišnjem tradicionalnom petom rođendanskom portretu najstarije dijete princa Williama i vojvotkinje Catherine razdragano se smije od uha do uha, što je razgalilo njegove sunarodnjake, ali i ostatak svijeta. 

Fotografija je napravljena na nedavno održanom krštenju njegova mlađeg brata, princa Louisa, u vrtu Clarence Housea, a snimio ju je kraljevski fotograf Matt Porteous, koji je brojnim fotografijama popratio cijelu svečanost krštenja dvomjesečnog Louisa. 

Kensingtonska palača je na Twitteru zahvalila svim korisnicima te društvene mreže koji su princu uputili lijepe želje i poruke.

Petogodišnji princ dosad je u više navrata pokazao da mu javna događanja i velika gužva nisu po volji, za razliku od princeze Charlotte, njegove mlađe sestre koja u takvim situacijama pliva kao riba u vodi.

Po pisanju britanskih medija, George rođendan provodi u društvu majke, oca, sestre i brata na karipskome otoku Mustiqueu. 

NAJNOVIJE
NAJČITANIJE