Teška prometna nesreća u Istri: U sudaru s autobusom poginula dva mladića

Na slici se ne nalazi točno mjesto nesreće Foto: Goran Kovačić/Pixsell

U SUDARU osobnog automobila i autobusa u blizini raskrižja ceste od Brseča ka jugu i odvojka za trajektno pristanište Brestova u subotu navečer smrtno su stradale dvije osobe, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Nesreća se dogodila oko 21 sat, kad je Golf 4 pulskih registracijskih oznaka, u kojem su se nalazile dvije osobe, u zavoju skrenuo na lijevi prometni trak i sudario se s nailazećim autobusom. 

Obje osobe u automobilu su preminule na mjestu događaja, a vozač i putnici u autobusu nisu ozlijeđeni.

Kako se doznaje, odmah nakon ovog sudara je motociklist iz Slovenije uletio u taj zavoj i udario u Golf, vjerojatno zbog neprilagođene brzine. Pri svijesti je i prevezen je na hitni trakt KBC Rijeka. 

Kako doznaje Istarski.hr, poginula su dva mladića, 23-godišnjak i 19-godišnjak. Nesreća se, kako piše spomenuti portal, dogodila kada je Golf, krećući se iz Rijeke prema Puli, prešao na lijevu stranu ceste te se sudario s autobusom tvrtke Brioni, koji je vozio u smjeru Rijeke. Iz smjera Rijeke potom su naišla tri motocikla slovenskih registracija, a jedan od njih naletio je na ulje na cesti, pao je i natukao rebra te ga je odvezla hitna pomoć.

Pročitajte više