VIDEO Napuštena kujica je znala da mora pratiti ovog čovjeka. Doznajte zašto

Screenshot YouTube

NAPUŠTENA kujica je sama lutala cestom, a onda je ugledala čovjeka koji joj se jako svidio. Počela ga je pratiti i postala je njegova sjena. On više nikuda nije mogao ići a da ona nije blizu njega i slijedila ga je u stopu. Nazvao ju je Pika.

On je bio na proputovanju, a ona je postala njegova vjerna pratiteljica. Išla je za njim svuda, u planine, po gradu, gdje god je on bio tu je bila i Pika. Pred kraj njegovog putovanja ostao je jako tužan jer je znao da je mora ostaviti i krenuti kući.

Njegovi prijatelji na Haitiju su se pristali brinuti za kujicu, dok je njegova supruga radila sve što je mogla kako bi je dovela u Ameriku. Odmilja nazvana Pikachu je nakon godinu dana napokon uspjela doputovati u Ameriku i tamo su joj odmah pronašli novi dom.

Iako se Pika lijepo smjestila, na njoj se vidjelo koliko joj nedostaje njen čovjek kojeg je vjerno pratila. On je bio na službenom putovanju, no čim se vratio kući, uz vesele repiće njegova dva psa dočekala ga je i Pika.

Pika je sada napokon bila potpuno sretna, a njen udomitelj živi jako blizu tako da se ona i njen prvi čovjek mogu često viđati.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više