Pronašli smo najjeftinije kuće u Hrvatskoj, jedna se prodaje za samo 30 tisuća kuna

Foto: Index oglasi

VEĆ je poznato da se neke kuće u Hrvatskoj mogu kupiti po cijeni malo boljih rabljenih automobila, no gotovo nevjerojatno zvuči da se kuća od 90 četvornih metara prodaje za 30 tisuća kuna.

Na Index Oglasima nailazimo na različite nekretnine, a cijene se kreću od tek nekoliko tisuća eura pa sve do višemilijunskih iznosa. Na našem oglasniku se prodaje više od 30 tisuća kuća, a mi smo za vas izdvojili pet nevjerojatno povoljnih.

Pogledajte kakve nekretnine možete kupiti s budžetom od samo 14.000 eura!

Kuća u Pakracu

Ova kuća od 140 kvadratnih metara nalazi se u naselju Veliki Banovac u Požeško-slavonskoj županiji, a vaša može biti već za 14 tisuća eura. Kuća dolazi s velikim dvorištem, a tu su i podrum, štala i štagalj te manji voćnjak s raznim voćem. Mjesto je mirno, savršeno za ljubitelje prirode i one koji su željni odmora od gradske vreve.

 

Kuća u Slatini

Kuću prizemnicu od 65 kvadratnih metara možete kupiti za okruglih 100 tisuća kuna. Nalazi se u Slatini, u Ulici Matije Gupca, te posjeduje građevinsku dozvolu. Kuća je izgrađena 1976. godine, a uz malo rada i ulaganja, može biti izvrsna investicija.

 

Kuća u mjestu Kusonje

Ova novija kuća nalazi se u mjestu Kusonje, četiri kilometra od centra Pakraca, a smještena je na parceli površine 1704 m2. Uz kuću se nalazi i pomoćni objekt, a tu su i dvorište te oranica. Sama kuća je izvedena kao visoka prizemnica neto stambene površine 55 m2, a u cijenu od 11.500 eura je uključen gotovo sav namještaj. 

 

Kuća kod Križevaca

Kuća u Vojakovcu, samo 5 minuta vožnje od Križevaca, prodaje se već za 10 tisuća eura. Velika je 75 četvornih metara, a brzom cestom ste u Zagrebu za 40 minuta. Smještena je na lijepoj lokaciji na vrhu brijega i dolazi s pogledom na sve četiri strane svijeta. Pogodna je za stanovanje ili za odmor.

Kuća u Maloj Pisanici

Ova nevjerojatno povoljna kuća nalazi se u Maloj Pisanici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Velika je 90 kvadratnih metara, a prodaje se za samo 30 tisuća kuna i uz malo ulaganja, može se dovesti u funkciju za stanovanje. Vlasnik tvrdi da su papiri 100 posto uredni te da je cijena ispod tržišne zato što im kuća više nije potrebna.

 

Pročitajte više