Ono što je Mandžo učinio za udrugu iz Slavonskog Broda otkriva kakva je to ljudina

Foto: Instagram

MARIO MANDŽUKIĆ donirao je novac udruzi Čarlijevi anđeli koja se bavi zaštitom životinja, a ponajviše napuštenih pasa, na području Slavonskog Broda, ali i gotovo cijele Slavonije.

Mandžo je donirao 4000 kuna za hranu za životinje i razne potrepštine u ZOO shopu te još dodatnih 3200 kuna za veterinarske troškove. 

"Donirao je nešto više od 7000 kuna. Poslao je kolegu da pita što je trenutno najpotrebnije udruzi. U početku nismo ni znali o kojem se donatoru radi jer nas nije osobno kontaktirao, nego poslao kolegu. Naknadno se javio i potvrdio da on stoji iza donacije. Nabavljena je hrana, on je podmirio račun te su plaćeni i veterinarski troškovi", rekla je za Index Dubravka Kovačević iz Čarlijevih anđela. Dodala je da se Mandžo zaista pojavio u pravi trenutak, baš kad im je ponestalo hrane za životinje te kad su skočili veterinarski troškovi.

Otkrila nam je i da je još jedan hrvatski reprezentativac donirao sredstva udruzi, no nije htjela navoditi njegovo ime pošto se čini da on zasad želi ostati anoniman.

"Očito je da je Mandžukić utjecao na još jednog suigrača. Od te druge donacije je popravljena ograda jer su je psi na privremenom smještaju preskakali", objasnila nam je Dubravka.

Mandžo često pomaže svojim Slavoncima. Tijekom utakmice s Rusijom građane Slavonskog Broda častio je pivom u vrijednosti od 25 tisuća kuna.

Pročitajte više