Modrić: Nadam se da će se cijela Hrvatska u svemu pokrenuti kao u ovih mjesec dana

Foto: Dino Stanin/PIXSELL, Index, Hina

LUKA MODRIĆ burno je proslavio povijesno srebro i titulu najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u svom gradu s još trojicom suigrača. Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko i Dominik Livaković stigli su u majicama s natpisom "Zadarska dica", jedrenjakom su doplovili do nekoliko desetaka tisuća ljudi i na Forumu sa sugrađanima pjevali do dugo u noć.

Puni emocija Modrić i Vrsaljko dizali su atmosferu, pjevali s navijačima i glazbenim zvijezdama, a stigli su im čestitati i košarkaški reprezentativci.

Iako slave već dva dana, vesela četvorka je ostavila dovoljno energije za najluđu feštu do sada. Nije imala brojke zagrebačkog dočeka, ali bila je spektakularna.

"Teško mi je naći riječi da bi se opisalo ovo. Mogu reći da je ovih mjesec i pol dana na SP-u najljepši period u mom životu i mojoj karijeri", rekao je Luka Modrić.

"Ono što smo doživjeli u Zagrebu i sada u Zadru, to je ostvarenje svih snova", rekao je Luka Modrić s pozornice.

"Nadam se da će se cijela Hrvatska pokrenuti kao što se pokrenula u ovih mjesec dana. Mene čeka odmor, nema nikakvih planova", rekao je Luka pa zapjevao: "Zadar je  najbolji, Zadar je slavan, nitko u Europi njemu nije ravan".

Pročitajte više