Nepoznati detalji s dočeka: Modrić je želio voziti bus, a Vrsaljko inzistirao da sjedi na motoru

Foto: Žarko Bašić/Pixsell

HRVATSKE nogometaše su u Zagrebu i ostatku Hrvatske dočekale stotine tisuća ljudi. Nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu, gdje se skupilo oko 550.000 ljudi, u utorak su igrači imali dočeke u svojim gradovima.

Organizacija na zagrebačkom Trgu bez sumnje je zakazala, no pratnja koju su igrači imali kroz grad bila je besprijekorna. Iako su se satima morali probijati uz autobus s igračima kroz oduševljenu masu, policajci su cijelo vrijeme bili izuzetno korektni i pazili su da se netko ne ozlijedi.

Dok su oni pazili da sve prođe u najboljem redu, igrači su imali neke "posebne" zahtjeve. Vozačica autobusa Nikolina Pokorny-Žiljak je za RTL televiziju otkrila:

"Luka Modrić me u jednom trenutku pitao može li voziti autobus. Pitala sam ga mogu li ja umjesto njega igrati za reprezentaciju. Rekao je da mogu, ali ja mu ipak nisam željela dati da sjedne za volan", rekla je simpatična ZET-ova vozačica.

Policajac Frano Čović postao je hit nakon što je na motoru vozio Šimu Vrsaljka.

"Rekao mi je 'aj me vozi', ali sam mu rekao da ćemo kasnije. No u jednom trenutku je sišao s autobusa i sjeo na motor pa nisam imao izbora. Onda je htio i Modrić, ali sam njemu rekao da ćemo neki drugi put", rekao je Frano.

Pročitajte više