Beckhamovi u Crnoj Gori iznenadili bizarnom listom zahtjeva

Foto: Instagram

VICTORIA i David Beckham stigli su prije nekoliko dana s djecom na odmor u Crnu Goru i, kao što je bilo očekivano, zatražili strogu privatnost kako bi mogli neometano uživati u ljetovanju.

Beckhamovi, koji se trenutno nalaze na Svetom Stefanu, tamo su stigli na poziv prijatelja preko kojeg su poslali 28 zahtjeva od kojih su neki poprilično čudni.

Tako su, osim posluge, vozača i kuhara koji se moraju brinuti samo za njih i ne smiju se mijenjati, tražili sobe s povećanim protokom kisika, određenu udaljenost između drugih i svojih ležaljki na plaži, zvučnu izolaciju i posebnu vrstu vode koju cijela obitelj pije.

Svaki član osoblja morao je prije dolaska obitelji potpisati ugovor o privatnosti kako u javnost ne bi procurile nikakve informacije vezane uz njihovo ponašanje, sobarice koje ulaze u sobu moraju ispred apartmana ostaviti mobitele kako ne bi fotografirale stvari slavne obitelji ili širile slike stanja njihovog apartmana, piše Kurir.

''Victoria je vrlo odmjerena i slabo komunicira s ljudima oko sebe. Ista je kao što izgleda na crvenom tepihu, ozbiljna je i šutljiva, dok je David opušten'', ispričao je izvor koji je ručao u obližnjem restoranu dok su se Beckhamovi odmarali na plaži.

Victoria i David nedavno su punili medijske stupce zbog glasina o razvodu, no sudeći po trenutnoj situaciji, slavan par takvi tračevi ne zabrinjavaju.

Pročitajte više