Sergej Trifunović: "Ne jebe mene uspjeh hrvatske repke. Thompson u busu. To me jebe"

Foto: Instagram

ČINJENICA da je u autobusu s hrvatskim nogometašima bio Marko Perković Thompson razljutila je brojne Srbe koji su navijali za Hrvatsku i prije finalne utakmice. 

Sergej Trifunović otvoreno je progovorio o Thompsonu u autobusu.

"Ne jebe mene uspeh hrvatske repke. Ne. Drago mi je i svaka čast. Veličanstvena igra, krunisana zasluženim finalom. I navijao sam za Hrvatsku do polufinala, radovao se radosti svih mojih prijatelja. Tompson u busu. To me jebe. Capisci?", poručio je s Twittera.

Istog je mišljenja i poznati redatelj Srđan Dragojević.

"Tompson sa fudbalskom reprezentacijom?! Jebite se, nogometaši! Ali znajte da ću se ovde uvek boriti da, ko god to poželi, navija za vas jer mene isključivo zanima da moj narod bude civilizovan i tolerantan", napisao je na Twitteru.

Thompson u autobusu i na pozornici zasmetao je i hrvatskim glumicama Nataši Janjić, Lani Barić, Jeleni Veljači i Tihani Lazović.

S njima se slaže i Jelena Karleuša koja je prije finala pisala da će Hrvati biti prvaci, a nakon jučerašnjeg dočeka poručila je: "Prvo... kako uopšte u modernom dobu postoji neko ko peva o klanju, a nije u zatvoru ili ludnici?! Drugo, koji će to kurac sportistima?! Fuj".

Pročitajte više