Varaždinci dočekuju Dalića u 18 sati, pogledajte upozorenje i obavijest policije

Foto: Petar Glebov/Pixsell

DANAS s početkom u 18 sati, na prostoru Kapucinskog trga u Varaždinu, održat će se doček izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i drugih članova stručnog stožera.

Policija je javila kako će od 17 sati pa do završetka javnog okupljanja, zatvoriti za sav promet kolnik Kapucinskog trga u zoni Glazbene škole u Varaždinu i to od semaforiziranog raskrižja ulica Stanka Vraza i Braće Radić do semaforiziranog raskrižja Augusta Cesarca i Zrinskih i Frankopana te ulica Z. i V. Milkovića, od raskrižja s Kratkom i ulicom Ive Režeka do raskrižja s jednosmjernom cestom na Kapucinskom trgu.

Također, sigurnosnih razloga u zoni Kapucinskog trga od 17 sati, uz prethodno navedene, biti zatvorene i dionice cesta od semaforiziranog raskrižja ulica Zrinskih i Frankopana i Vidovskog trga te ulica Augusta Cesarca do ulaza u podzemnu garažu.

Promet u smjeru podzemne garaže bit će za vrijeme javnog okupljanja dozvoljen iz smjera Zagrebačke

"Apeliramo na građane da na javno okupljanje ne donose i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva, kako ne bi došlo do ugrožavanja sigurnosti i zdravlja sudionika istog. Također skrećemo pozornost da će policijski službenici Policijske uprave varaždinske navedeno javno okupljanje snimati sukladno čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima. Molimo građane da poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju i slijede upute policijskih službenika, pripadnika Prometne jedinice mladeži i redara, a naročito da ne prelaze neoprezno cestu na dionicama ceste u zoni javnog okupljanja na kojima će se odvijati promet", poručili su iz policije.

Pročitajte više