Kolinda o svom showu u Moskvi: Bila sam navijačica, i Putin je bio nabrijan

Foto: HRT, FAH

I PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović stigla je jučer na Trg bana Jelačića gdje je održan veličanstveni doček za srebrne hrvatske nogometaše. 

"Nisam mogla izdržati, a ne doći, bila je duga noć. Nisam mogla spavati od uzbuđenja, pomiješanih osjećaja i ponosa i radosti, a malo i tuge što nismo pobijedili jer smo doista bili bolji. To nam svi priznaju, kao i predsjednik Macron. Nedostajalo je malo sreće. Iznimno mi je drago što nas cijeli svijet doživljava ne čak kao moralne pobjednike, nego kao pobjednike koji su osvojili srca", rekla je Kolinda za RTL.

Mnogo se pisalo o njezinu ponašanju na finalu SP-a. 

"Htjela sam biti čovjek, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogromna u srcu i koja je napravila ogroman uspjeh", kaže Kolinda i dodaje da je u Moskvi bila i predsjednica i navijačica.

"Predsjednik FIFA-e Infantino rekao je da nema problema da nosim nacionalne boje, nisam kršila dress-code za one koji se toga boje, nije to bio problem ni za Putina ni za Macrona koji je isto tako bio 'nabrijan' tijekom utakmice. Macron je čestitao nakon svakog hrvatskog gola. U svlačionicu smo otišli s Putinom, Macronom i Infantinom. Čestitali smo našima, fotografirali se s njima. Nažalost, ovog puta nije bilo videa jer ga nije imati tko snimiti. Išli smo i u francusku svlačionicu i ja sam im čestitala i bilo mi je divno kad su počeli vikati 'Croatie, Croatie'", dodala je Kolinda.

Video: Kolinda ušla Francuzima u svlačionicu

Pročitajte više